Advertisement

Jose Mourinholla kovat piipussa! Hamuaa kolmea tähtipelaajaa Tottenhamiin

Kuva: TT, Flavio Lo Scalzo

Valioliigaseura Tottenhamin uudeksi manageriksi keskiviikkona nimitetyllä Jose Mourinholla on kovat suunnitelmat tuleviin siirtoikkunoihin.

Potugalilaisluotsi hamuaa ensimmäiseksi hankinnakseen Real Madridin laitahyökkääjä Gareth Balea, joka on ajautunut sivuraiteille madridilaisseurassa.

30-vuotias Bale on pelannut tällä kaudella vain kuudessa Espanjan La Ligan ottelussa. Edellisen kerran hänet nähtiin Real-paidassa lokakuun 5.päivä kotiottelussa Granadaa vastaan.

Peliaikaa tuskin on luvassa jatkossakaan, sillä Bale juhlisti tiistaina EM-kisapaikkaa Walesin lipulla, jossa luki: ”Wales, Golf, Madrid. Siinä järjestyksessä”. Seuran kannattajat ja paikallinen media ei katsonut tempausta kovin hyvällä, vaan nimitti teon ”anteeksiantamattomaksi”.

Bale on Spursille entuudestaan tuttu mies, sillä hän pelasi seurassa vuodesta 2007 vuoteen 2013 ennen silloista maailmanennätyssiirtoa [100 miljoonaa euroa] Madridiin.

Mourinho hamuaa Balen lisäksi Spursiin myös kahta muuta isoa nimeä. Portugalilaisen toivelistalla on Sportingin keskikenttäpelaaja Bruno Fernandes sekä Juventuksen hyökkääjä Paulo Dybala.