Advertisement

Jose Mourinhon käämit paloivat lopullisesti – haukkui Pogban pystyyn koko joukkueen edessä

Manchester Unitedin kyntäminen Valioliigassa jatkui lauantai-iltana Southamptonin vieraana. Southampton karkasi jo varhaisessa vaiheessa ottelussa kahden maalin johtoon, mutta sinnikäs manchesterilaisjoukkue nousi vielä ennen puoliaikaa tasoihin. Toisella puoliajalla maaleja ei kuitenkaan enää nähty, joten manchesterilaisten oli jälleen tyytyminen yhteen sarjapisteeseen.

United-manageri Jose Mourinho oli todella pettynyt tulokseen ja portugalilaisluotsin syyttävä sormi osoitti keskikenttäpelaaja Paul Pogban suuntaan. Pogba menetti ottelussa pallon todella monta kertaa ja pelasi muutenkin ylimielisesti. Kritiikki oli siis ansaittua, mutta managerin ja tähtipelaajan välit saattoivat tulehtua nyt lopullisesti, sillä sen verran rajusti Mourinho Pogbaa kritisoi.

Daily Recordin mukaan Mourinho haukkui Pogbaa pukuhuoneessa koko joukkueen edessä. Portugalilaisen kerrotaan kutsuneen Pogbaa virukseksi ja sanoneen hänelle: “Sinä et pelaa. Et kunnioita muita pelaajia tai kannattajia. Ja tapat ympärilläsi olevien hyvien, rehellisten ihmisten mentaliteetin.”

Mourinhon ja Pogban välit ovat olleet jo pitkään tulehtuneet. Kaksikon jatkuva yhteenottaminen vaikuttaa negatiivisesti koko joukkueeseen, joka näkyy myös joukkueen suoritustasossa. Kaksikosta vähintään toisen on lähdettävä, ennen kuin on liian myöhäistä.