Advertisement

Jose Mourinhon mukaan United joutuu taistelemaan tosissaan neljän joukkoon pääsystä

Manchester Unitedin alkukausi on ollut haastava niin tulosten, kuin peliesitystenkin puolesta. Ajoittain joukkue pystyy pelaamaan hyvin ja sen myötä ottamaan tärkeitä voittoja. Kokonaisuudessaan kahdeksas sija sarjataulukossa kertoo kuitenkin paljon joukkueen tämän hetken tilasta. Viikonloppuna joukkue hävisi Manchesterin derbyssä Citylle Etihadilla 3-1. Tämän tuloksen myötä joukkueiden välinen ero on jo kaksitoista pistettä Valioliigaa johtavan Cityn eduksi.

Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho myöntää, että pääsy neljän joukkoon vaatii joukkueelta todella kovaa taistelua.

“Kauden alusta lähtien tiesimme, että viime kauden toinen sija oli fantastinen suoritus meiltä. Tällä kaudella me taistelemme neljän joukkoon pääsemisestä”, Mourinho kertoi tappiollisen derby-ottelun jälkeen.

“Me olemme tällä hetkellä sen ulkopuolella ja meillä on ollut hyvin vaikeita otteluita. Olemme pelanneet Chelseaa ja Manchester Cityä vastaan vieraissa. Meille on ollut lähes mahdotonta voittaa kolmea ottelua putkeen.”

“Me olemme neljän kärjen ulkopuolella. Miten voisimme puhua mestaruudesta? Puhuakseen mestaruudesta on oltava kärkisijoilla. Taistelemme siis ensin eroa pienemmäksi ja neljän joukkoon pääsystä. Jos jonain päivänä olemme neljän joukossa, niin katsotaan sitten mikä on ero kärkeen.”

Seuraavaksi Unitedilla hieman helpottaa, sillä seuraavassa ottelussa joukkue kohtaa kotikentällään Crystal Palacen. Tämän jälkeen vuorossa on vierasottelu Southamptonissa. Sitten ohjelma taas hieman kovenee ja keskiviikkona 5. päivä joulukuuta joukkue isännöi Arsenalia Old Traffodilla.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom