Advertisement

Juan Mata iloinen supertähtien paluusta – “yksi täydellisimmistä, ellei jopa täydellisin joukkue”

Paul Pogban ja Zlatan Ibrahimovicin paluu loukkaantumisten jäljiltä kokoonpanoon antavat joukkueelle ison voimavaran, sanoo Manchester Unitedin keskikentän maestro Juan Mata.

Kaksikko teki kauan odotetut paluut viikonloppuna, kun United kaatoi kotikentällään Newcastlen vakuuttavan esityksen päätteeksi lukemin 4-1. Zlatan oli pois pelikentiltä peräti seitsemän kuukautta polvivamman takia, ja Pogba oli sivussa 12 ottelusta takareisivamman vuoksi.

ESPN FC:n haastattelussa espanjalainen sanoi olevansa iloinen siitä, että kaksikko teki paluun pelikentille, ja totesi samalla, että vielä kun Marcos Rojolle saadaan peliminuutteja alle, on joukkueella vahva miehistö tulevaan otteluruuhkaan, joka käynnistyy joulukuussa.


– Mitä enemmän meillä on pelaajia pelikunnossa, sitä parempi se on kaikille. Zlatan ja Paul ovat kokeneita pelaajia, joukkueen parhaita pelaajia ja he antavat meille paljon kentällä ja sen ulkopuolella. He antavat meille suuren voimavaran, Mata sanoi.

– Zlatan ja Marcos ovat olleet pitkään poissa, ja on hienoa saada heidät takaisin. He harjoittelevat kovasti ja he taistelivat hienosti itsensä takaisin pelikuntoon, on positiivista nähdä heidät kentällä ja nähdä, kuinka hyvin he siellä suoriutuvat.

– Samaa voisi sanoa Pogbasta. Jokainen varmasti tietää kuinka paljon hän pitää jalkapallosta. Hän vihaa olla sivussa pelikentiltä, joten tämä on ollut loistava viikko meille, kun olemme saaneet loukkaantuneet pelaajat takaisin.

Mata ylisti myös joukkuetta, jonka manageri Jose Mourinho on Manchesteriin kasannut. Matan mielestä United on yksi täydellisimmistä joukkueista missä hän on pelannut.

– Mielestäni meillä on juuri nyt fantastinen joukkue. Meillä on hyvä yhdistelmä kokeneita pelaajia, nuoria pelaajia, ja pelaajia, jotka tuntevat Valioliigan erittäin hyvin.

– Olemme hankkineet loistavia pelaajia joukkueeseen. En tiedä, onko tämä joukkue täydellisin joukkue missä olen pelannut, mutta ainakin yksi täydellisimmistä, Mata kehuu.