Advertisement

Jurgen Klopp ei halua riskeerata seuralegendan tulevaisuutta – pelit Liverpoolissa pelattu

Liverpoolia vuodesta 2014 lähtien edustanut Adam Lallana on mitä todennäköisimmin pelannut viimeisen ottelunsa merseysidelaisseuran riveissä.

32-vuotias Lallana solmi Liverpoolin kanssa hiljattain lyhytaikaisen, kauden loppuun asti kestävän sopimuksen, mutta hänen tarkoituksenaan on ollut kokoajan lähteä seurasta kauden päätteeksi.

Vaikka Lallana on pelikunnossa ja tarvittaessa käytettävissä, ei Liverpool-manageri Jurgen Klopp halua riskeerata keskikenttäpelaajan tulevaisuutta sillä, että hän loukkaantuisi loppukauden peleissä.

”On selvää, että Adam jättää seuran kesällä”, Klopp kertoi.

”Mutta nyt meillä on vaikea tilanne ja kunnioitan sitä paljon. Hän on huippukunnossa, hän harjoittelee ja kaikki on hyvin. Mutta tulevaisuus on hänen tulevaisuutensa, ja jos tarvitsemme hänen apuaan kentällä, voimme saada sen.”

”Hän harjoittelee sataprosenttisesti, mutta niin kauan kuin me emme tarvitse häntä, hän vain harjoittelee. Se on normaalia.”

Klopp jakoi myös vuolaita kehuja Lallanalle, ja ylisti häntä ”uskomattomaksi ammatilaiseksi”.

”Hän on yksi vaikuttavimmista pelaajista harjoituksen laadun suhteen, mitä minulla on koskaan ollut. Hän on uskomaton ammattilainen”, Klopp kehui.

”Sinä aikana, kun minä olen täällä ollut, hän on ollut yksi tärkeimmistä pelaajista, joten toivon hänelle vain parasta tulevaisuutta varten. Minun mielestäni hän on jo legenda täällä, joten hänestä voi tulla legenda jossain muualla ensi kaudesta lähtien.”

Lallana pelasi tällä kaudella 14 valioliigaottelua. Kauden ainoan maalinsa hän teki lokakuussa Manchester Unitedia vastaan, jolla Liverpool vältti täpärästi tappion.