Advertisement

Jurgen Klopp ei pidätellyt tunteitaan finaalipaikan ratkettua – Ylisti kirosanojen kera joukkuettaan

Mohamed Salah ja Roberto Firmino sivussa, kolmen maalin takaa-ajoasema, vastassa Lionel Messin tähdittämä Barcelona, yksikin maali omiin ja ottelupari ohi.

Nämä olivat lähtökohdat eiliseen Anfieldilla pelattuun Liverpool-Barcelona -otteluun. Ja kuten kaikki jo varmasti tietävätkin, Liverpool teki mahdottomasta mahdollisen. Merseysidelaisseuran toinen peräkkäinen Mestarien liigan finaalipaikka irtosi uskomattomalla 4-0 -kotivoitolla, yhteismaalit kirjattiin lukemin 4-3.

Avausosan jälkeen tähän ei uskonut juuri kukaan, eikä ihme, että Liverpool-manageri Jurgen Klopp lähes sekosi finaalipaikan ratkettua.


“Koko peli, koko esitys oli liikaa. Se oli ylivoimainen. Olen katsonut elämässäni niin paljon jalkapallopelejä, mutta en muista monia tällaisia”, Klopp hehkutti.

“Pelkästään Barcelonan voittaminen on jo vaikeaa, mutta voitimme pelin nollapelin kera – en tiedä miten pojat tekivät sen.

“Näin James Milnerin itkevän pelin jälkeen kentällä, se osoittaa sen, kuinka paljon tämä merkitsee meille kaikille.

“Maailmassa on tärkeämpiä asioita, mutta tällaisen ilmapiirin luominen on hyvin erikoista.

“Nämä pojat ovat vi*tu henkisiä jättiläisiä! Tämä on uskomatonta. Anna minulle sakko jos haluat. Äidinkieleni ei ole englanti, joten minulla ei ole parempia sanoja kuvailemaan tätä.”

Mestarien liigan finaali pelataan 1. kesäkuuta Atletico Madridin kotistadionilla Wanda Metropolitanossa. Liverpoolin finaalivastus on joko Ajax tai Tottenham.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!