Advertisement
" "

Jürgen Klopp: “Emme löytäneen mojoamme”

Liverpool kärsi eilen harvinaisen tappion Mestarien liigassa, kun lohkon viimeisenä majaileva Belgradin Punaiset Tähdet ottivat kotikentällään täyden pistepotin maalein 2-0. Liverpool on kärsinyt alkulohkonsa neljässä ottelussa jo kaksi tappiota. Molemmat ovat tulleet vieraskentällä. Ensimmäinen tappio tuli Napolia vastaan lokakuun alussa. Lohkon C tilanne on tällä hetkellä erittäin kimurantti. Lohkoa johtaa Napoli kuudella pisteellä. Liverpool on samoissa pisteissä toisena keskinäisen ottelun perusteella. Kolmantena on PSG, jolla on vain yksi piste kaksikkoa vähemmän ja häntää pitää yhä Belgrad. Hekin ovat kuitenkin vain kahden pisteen päässä kärkikaksikosta. Jokaisella joukkueella on jäljellä vielä kaksi ottelua.

Liverpoolin managerin Jürgen Kloppin mukaan joukkue ei löytänyt mojoaan ja teki suuria virheitä ottelussa.

“Meillä ei vain klikannut ja meillä ei ollut helppoa. On hyvin vaikea löytää mojoamme takaisin ja on hyvin vaikea tehdä oikeita asioita oikealla hetkellä”, Klopp kertoi ottelun jälkeen.

“Lahjoitimme vastustajille liian monta erikoistilannetta ennen heidän maaliaan. Toinen maali syntyi tavallaan aivan tyhjästä. Meillä oli pallo ja annoimme sen pois. Se ei ole hyvä asia tällaisessa ottelussa, jossa ilmapiiri on tällainen. Se oli suuri takaisku.”

Seuraavassa ottelussa Liverpool pääsee isännöimään Napolia ja joukkue janoaa varmasti revanssia italialaisista.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom