Advertisement

Jurgen Klopp hehkutti Liverpoolin peliesitystä ja tulistui ManU-ikoni Roy Keanen kommenteista: ”uskomaton kuvaus tästä ottelusta”

Liverpool jyräsi maanantai-iltana Valioliigassa kauden kolmanteen voittonsa kaatamalla kotikentällään Arsenalin maalein 3-1.

Liverpool oli ottelussa täysin ylivoimainen eikä Arsenal pystynyt taistelemaan sarjapisteistä, vaikka isäntien Andy Robertson lahjoitti lontoolaisjoukkueelle yhden maalin eteen avausjaksolla. Ei siis ihme, että saksalaismanageri Jurgen Klopp hehkutti suojattiensa esitystä ottelun tauottua.

– Se oli todella hyvä peli, rakastin melkein joka sekuntia, Klopp sanoi.

– Pidin paljon siitä, miten pelasimme. Näytimme melko häikäilemättömiltä ja pidimme heidät 25 metrin päässä maalistaan.

Haastattelun lopuksi Klopp tulistui kuultuaan väärin Sky Sportin asiantuntijana toimineen ManU-ikoni Roy Keanen kommentit pelistä.

– Kuulinko oikein, että herra Keane sanoi, että meillä oli huolimaton esitys tänään? Sanoiko hän niin? Tämän iltainen esityksemme oli huolimaton? Ehkä hän puhui toisesta pelistä. Anteeksi, mutta se on uskomaton kuvaus tästä ottelusta. Tämä oli meiltä aivan poikkeuksellinen peliesitys. Mikään ei ollut huolimatonta, ehdottomasti ei mikään, Klopp puhisi.

Todellisuudessa Keane oli kehunut Liverpoolin peliesitystä erinomaiseksi, mutta sanoi Arsenalin maaliin johtanutta tilannetta löysäksi pelaamiseksi Liverpoolilta. Klopp oli kuullut entisen United-kipparin kommenteista vain jälkimmäisestä lopun, joka johti väärinymmärrykseen.