Advertisement

Jürgen Klopp luottaa joukkueeseensa – uskoo jopa mestaruuden olevan mahdollinen!

Liverpoolin saksalaismanageri Jürgen Klopp uskoo edelleen joukkueensa mestaruusmahdollisuuksiin, vaikka joukkue on jo kymmenen kierroksen jälkeen toistakymmentä pistettä kärkijoukkue Manchester Cityä perässä.

Liverpoolin alkukausi on ollut hyvin vaikea, ja joukkue on onnistunut voittamaan vain neljä peliä kymmenestä. Pistemenetyksiä ennakolta heikompia joukkueita vastaan on tullut jo nyt paljon, eikä joukkueen puolustuspelaaminen vakuuta. Liverpool on päästänyt jo 16 maalia tällä kaudella, mikä on koko sarjan viidenneksi eniten.

Liverpool on tällä hetkellä sarjassa sijalla kuusi. Valioliigaa johtava Manchester City, joka teurasti liverpoolilaisjoukkueen jo kertaalleen tällä kaudella lukemin 5-0, on karannut jo 12 pisteen päähän. Suuren piste-eron lisäksi maalierot ovat aivan eri planeetoilta. Cityllä se on hurja +29, kun puolestaan Liverpoolilla se on nipin napin plussan puolella (+1).

Lieko oman joukkueensa psyykkausta vai mitä, mutta Jürgen Klopp väittää uskovansa silti joukkueensa mestaruusmahdollisuuksiin.

– Uskonko mestaruuden yhä olevan mahdollinen? Kyllä. 100 prosenttisesti. Tiedän sarjassa nousemiseen menevän aikaa, mutta pelaajani ovat tarpeeksi hyviä siihen, Klopp totesi Sky Sportsin mukaan.

– Meillä ei ole ollut onnea alkukaudella. Se on totuus. Eikä onnea voi tuosta noin vain pyytää. Täytyy tehdä töitä, kunnes onni kääntyy puolellemme.

– Fakta on se, että olemme tällä hetkellä paljon kärkeä perässä, mutta kaikkea voi vielä tapahtua tästä eteenpäin. Pystymme pelaamaan korkeimmalla tasolla, mutta tällä hetkellä meidän pitää ensisijaisesti löytää tasaisuus peliesityksiin, Klopp totesi.