Advertisement

Jurgen Klopp oli kesällä Real Madridin ykkösvaihtoehto Zidanen korvaajaksi – Conte korvaamassa Lopeteguin?

Mundo Deportivon mukaan Real Madrid halusi kesällä palkata Jurgen Kloppin joukkueen uudeksi manageriksi Zinedine Zidanen lähdön jälkeen. Julen Lopetegui sai lopulta työpaikan, mutta Klopp oli joukkueen ykkösvaihtoehto. Myös Juventuksen Massimiliano Allegri ja Tottenhamin Mauricio Pochettino oli listalla, mutta ketään kolmikosta ei voitu palkata. Klopp on hiljattain hyväksynyt kolmivuotisen jatkosopimuksen, ja hänellä on sopimus Liverpoolin kanssa vuoteen 2022 asti.

Real Madridin alkukausi Lopeteguin alaisuudessa ei ole lähtenyt toivotulla tavalla käyntiin. Los Blancos on La Ligassa vasta sijalla neljä, eikä joukkue ole onnistunut viimeiseen kolmeen otteluun tekemään ainuttakaan maalia. Myös Mestarien liigassa joukkue kärsi yllätystappion viime viikolla CSKA Moskovan vieraana.

Espanjalaislehti AS:n mukaan Lopeteguille annetaan lokakuun loppuun asti aikaa kääntää Real Madridin kurssi. Jos hän ei onnistuu siinä, Real on tarjoamassa managerin pestiä Antonio Contelle tai Real Madrid Castillan manageri Santiago Solarille. Mikäli Real kääntyy Conten puoleen, Chelsea saa italialaismanagerista korvauksen, sillä lontoolaisseura maksaa edelleen hänen palkkaansa.