Jürgen Klopp: ”Tämä kaikki on minun vastuullani”

Liverpool joutui tyytymään pisteidenjakoon Anfieldin illassa Joshua Kingin viimeminuutin tasoituksen myötä Bournemouthia vastaan.

Liverpool onnistui Benik Afobén seitsemännen peliminuutin avausmaalista huolimatta nousemaan johtoasemaan pelikellon näyttäessä 59 minuuttia. Jürgen Klopp ja Liverpool näytti jo hyvän hetken vahvistavan paikkaansa Valioliigan neljän parhaan joukossa Philippe Coutinhon sekä Divock Origin maaleilla, mutta Joshua Kingin myöhäinen tasoitus sivurajaheiton jälkitilanteesta hiljensi Anfieldin, eikä kotijoukkue ottelun loppuminuuteilla päässyt enää maalipaikoille.

”Yleensä peli sinetöidään loppuhetkillä, mutta me emme, jätimme sen auki. Tämä johti erikoistilanteen irtopalloon, joka sai minut melkein oksentamaan.”

Tämä ei missään nimessä ollut ensimmäinen kerta Liverpoolin sulaessa ottelun loppuhetkillä ennalta katsottuna heikompaa joukkuetta vastaan. Bournemouth on tällä kaudella onnistunut ryöstämään Liverpoolilta täyden pistepotin kahteen kertaan. Viime kohtaamisen päättyessä 4-3 Bournemouthille, Liverpool onnistui sulamaan aina häviöön saakka johtaessaan peliä 1-3 ennen viimeistä 15 minuuttista. Silloin Bournemouthin sankariksi nousi Nathan Ake, 93. peliminuutin voittomaalillaan.