Advertisement

Jürgen Klopp: “Tarvitsimme onnea”

Liverpool eteni Mestarien liigan finaaliin kaatamalla AS Roman välierissä yhteismaalein 7-6. Ottelupari oli kaikin puolin vauhdikas ja tapahtumarikas kahden huippujoukkueen kohtaaminen. Liverpoolin manageri Jürgen Klopp oli ottelun jälkeen onnellinen joukkueen finaalipaikasta ”hullun” ottelun jälkeen.

”Minun on kehuttava AS Romaa suuresti”, Klopp kertoi ottelun jälkeen.

”Mikä esitys, mikä paluu ja mikä uskomaton jalkapallo-ottelu.”


”Tämä oli ensimmäinen kerta, kun emme pelanneet niin hyvin kuin olisimme voineet. Tarvitsimme siis onnea ja saimme sitä myös. Koko Mestarien liigan taival huomioituna tämä oli ansaittua. Rooma olisi ansainnut sen myös.”

”Olisi ollut hullua pelata jatko-ottelu. Minulla ei ole hajuakaan, mitä olisi tapahtunut. Nyt se on 7-6 ja se kuulostaa hullulta, koska sitä se onkin.”

”Emme voi mennä Mestarien liigan finaaliin jatkuvalla hienolla jalkapallolla. Se ei ole mahdollista. Sinun on kärsittävä matkan aika ajoin ja me kärsimme. Minulla ei ole ongelmia sen suhteen.”

”Onko mitään kritisoitavaa? Ei. Koska pojat jatkuvasti ylittävät omat rajansa ja olen heistä ylpeä.”

Liverpool kohtaa Mestarien liigan finaalissa Real Madridin. Ottelu pelataan Kiovassa 26. päivä toukokuuta. Molemmat joukkueet pelaavat erinomaista hyökkäävää jalkapalloa, joten finaalista on lupa odottaa maalirikasta kamppailua.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom