Advertisement
" "

Jürgen Klopp: “Tehtävämme on täyttää unelmia”

Liverpoolin kausi on toistaiseksi sujunut erinomaisesti. Joukkue on tällä hetkellä Valioliigan piikkipaikalla kaksi pistettä Manchester Cityä edellä. Liverpoolilla on kuitenkin yksi ottelu vähemmän pelattuna ja se joukkue kohtaa tänään vierasottelussa West Hamin. Joukkueen saksalainen manageri Jürgen Klopp kertoo, että Liverpoolin tehtävä on täyttää unelmia.

“En unelmoi kovin paljon. Minun unelmani on pysyä terveenä ilman sairauksia ja niin, että muistan kaiken, kunnes olen 96- tai 97-vuotias”, Klopp kertoi Sky Sportsille.

“Minä unelmoin myös siitä, että pysyn yhdessä vaimoni kanssa ja saan lapsen lapsia. Se on minun unelmani.”

“En unelmoi työssäni. Rehellisesti sanottuna teen työtäni. Meidän tehtävämme on täyttää muiden unelmia, ei meidän omia.”

“Joku kertoi ennen Leicester-ottelua, että jos voittaisimme meillä olisi seitsemän pisteen johto. Ainoa joukkue Englannin jalkapallohistoriassa on menettänyt vastaavassa asemassa. Se oli Kevin Keeganin Newcastle ja minä ajattelin, että mitä teen tuolla tiedolla? Ihmiset ovat kuitenkin sellaisia.”

Voitto illan ottelusta nostaisi Liverpoolin eron Cityyn viiteen pisteeseen, vaikka saksalainen ei asiaa sen tarkemmin mahdollisesti asiaa ajattelekaan. Kausi on vielä pitkä, mutta Liverpoolin kannattajien unelma mestaruudesta on tällä hetkellä lähempänä, kuin vuosi kymmeniin.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom