Advertisement

Jurgen Klopp vakuuttaa: Thiagon hankinta ei tarkoita yhdenkään Liverpool-pelaajan lähtöä seurasta

Liverpoolin manageri Jurgen Klopp kertoi perjantaina, ettei Thiago Alcantaran saapuminen merseysidelaisseuraan tarkoita sitä, että hänen olisi myytävä nykyisiä pelaajiaan.

Thiagon siirto on enää virallista vahvistusta vaille valmis. Liverpool tulee maksamaan hänestä heti 20 miljoonaa puntaa, ja 5 miljoonaa puntaa lisää, mikäli Thiago voittaa merseysidelaisseuran kanssa joko Valioliigan mestaruuden tai Mestarien liigan.

Alunperin kaupan piti olla riippuvainen Barcelonaan vahvasti yhdistetyn Georginio Wijnaldumin tulevaisuudesta, mutta Kloppin mukaan Thiagon saapuminen ei tarkoita yhdenkään pelaajan välitöntä lähtöä.


– Jos se tapahtuu (Thiagon hankinta), sillä ei ole negatiivista vaikutusta kenenkään tulevaisuuteen, Klopp sanoi.

– Kenenkään ei tarvitse lähteä, jos joku saapuu seuraan. Sillä ei ole vaikutusta.

– Joskus ostat ennen kuin myyt, joskus myyt ennen kuin ostat – on olemassa erilaisia skenaarioita.

– Joskus ansaitset sen takaisin eri tavalla, mutta meille totta on se, että mitä ansaitsemme jalkapallolla, kulutamme jalkapallolle. Tämä on lyhyt yhteenveto seuran filosofiasta ja yksi avainkohdista.

– Yritämme jatkuvasti parantaa joukkuetta, mutta en voi luvata tekevämme jotain. En myöskään voi luvata 100-prosenttisen varmasti, ettemme tee mitään.

– Tilanteet voivat muuttua. Pelaaja voi tulla luokseni ja sanoa: “pomo, haluan lähteä” – en odota sellaista, mutta niin voi tapahtua ja meidän on silloin reagoitava siihen.