Advertisement

Jurgen Kloppilta villi arvio – kahdeksan joukkuetta taistelee Valioliigan mestaruudesta

Valioliigan alkukausi on ollut huipputasainen ja sarjakärki on vaihtunut tiuhaan tahtiin. Kärkipaikalla ovat olleet niin Liverpool, Everton, Southampton, Tottenham kuin myös Leicester, joka johtaa sarjaa kahdeksan ottelukierroksen jälkeen.

Suurimpia alisuorittajia ovat olleet Manchesterin joukkueet sekä Arsenal. City on sarjataulukossa sijalla kymmenen, Arsenal 11 ja United vasta 14. Piste-erot ovat toki vielä niin pieniä, että muutamalla voitolla voi nousta pikaisestikin kärkikahinoihin mukaan.

Liverpoolin manageri Jurgen Klopp uskookin, että Valioliigan mestaruudesta taistelee tällä kaudella peräti kahdeksan joukkuetta.


Saksalaisluotsi ei nimennyt joukkueita kertoessaan villin arvionsa Daily Mailin haastattelussa, mutta voisi kuvitella, että Klopp tarkoitti TOP 6 -joukkueita [Arsenalia, Tottenhamia, Chelseaa, Liverpoolia ja Manchester Cityä sekä Unitedia], Leicesteriä ja kenties myös paikallisvastustaja Evertonia.

Nämä ovat toki vain arviot, ja voihan Klopp olla tarkoittanut myös Southamptonia ja Aston Villaa, jotka ovat pelanneet mahtavan kauden alun. Eikä pidä unohtaa myöskään Wolvesia, joka on jo kahden viime vuoden aikana kiusannut isompiaan ja osoittanut viime aikoina piristymisen merkkejä.

Varmaa on kuitenkin se, että Klopp odottaa mestaruustaiston olevan ennätystasainen, ja povaa peräti kahdeksalle joukkueelle mahdollisuutta mestaruuteen.