Advertisement

Jurgen Kloppilta vuolaita kehuja paikallisvastustajan leiriin: ”Kun se tapahtuu, heistä tulee todella vahva joukkue”

Everton on ollut yllättäen alkukauden kuumin englantilaisjoukkue. Carlo Ancelottin miehistö on voittanut cup-kilpailut mukaan lukien kaikki kauden seitsemän otteluaan ja johtaa Valioliigaa.

Evertonilla on ollut tähän mennessä helpohko otteluohjelma, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että merseysidelaisjoukkue on pelannut loistavaa jalkapalloa alkukauden ajan.

Huomenna lauantaina Everton mitataan kuitenkin oikein todenteolla, kun vastaan asettuu hallitseva valioliigamestari Liverpool.

Liverpoolin manageri Jurgen Klopp kehui Merseysiden derbyn alla vuolaasti Ancelottia ja Evertonia.

– Se, mitä ajattelen Carlo Ancelottista, ei ole koskaan ollut salaisuus. En voisi kunnioittaa häntä enempää. Hän on upea ihminen, Klopp sanoi BBC:lle.

– Kun kuulin, että hän aikoi allekirjoittaa sopimuksen Evertonin kanssa, ajattelin ”Uhhh, siinä on seuraava todellinen haastaja”.

– He tekivät täydellisiä pelaajahankintoja kesällä. He löysivät juuri ne pelaajat, joita he tarvitsivat parantaakseen jo valmiiksi hyvää jalkapallojoukkuettaan.

– Kun he yhdessä totuttautuvat siihen, mitä Carlo haluaa heidän tekevän, heistä tulee todella vahva joukkue.

Klopp myös kehui Evertonin tulikuumaa kärkipelaajaa Dominic Calvert-Lewinia, laitahyökkääjiä James Rodriguezia ja Richarlisonia sekä keskikenttäpelaaja Allania. Loppuyhteenvetona saksalainen totesi Evertonin olevan ”todella, todella hyvä joukkue”.

Merseysiden derby pelataan Goodison Parkilla lauantaina kello 14.30 alkaen. Ottelua voit tuttuun tapaan seurata suorana lähetyksenä V Sport Jalkapallo -kanavalta sekä Viaplaysta.