Advertisement

Juventuksen urheilutoimenjohtajan mukaan Paul Pogbaa ei olla hankkimassa takaisin

Juventuksen urheilutoimenjohtaja Fabio Paratici on vahvistanut, että Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogba ei ole joukkueen siirtosuunnitelmissa.

Pogba on liitetty huhuissa entiseen seuraansa Juventukseen sekä FC Barcelonaan, sen jälkeen, kun hän on osoittanut tyytymättömyytensä nykyiseen seuraansa.

Paratici on kuitenkin sulkenut pois Pogban mahdollisen paluun Juventukseen.

“Pidämme Paulista erittäin paljon ja meillä on side hänen kanssaan, mutta emme ole koskaan ajatelleet hankkia häntä ja tällä hetkellä tämä ei ole ajatuksissamme, Paratici sanoi Italian Sky Sportsille.

ESPN FC:n lähteiden mukaan Pogba on avoin siirtymään ensi kesänä FC Barcelonaan, huolimatta siitä, onko Jose Mourinho tuolloin vielä Manchester Unitedin manageri vai ei.

Unitedissa ollaan kuitenkin vakuuttuneita siitä, että heidän ei tarvitse myydä ranskalaistähteä, koska 25-vuotiaalla on sopimus vuoteen 2021 saakka, mikä sisältää myös option lisävuodesta.

Pogba on ollut alkukauden aikana monien kiistanalaisten tapahtumien keskellä.

Elokuussa hän väitti, että hän ei voinut sanoa, mitä hän halusi hänen tilanteestaan ​​Manchesterissa tai hän olisi sakotettu. Syyskuussa hän puolestaan arvosteli Jose Mourinhon taktiikkaa 1-1 -tasapeliin päättyneen Wolves-ottelun jälkeen.