Advertisement

Juventus-hyökkääjän siirrolle sinetti? Urheilutoimenjohtaja matkusti Englantiin neuvottelemaan Manchester Unitedin kanssa

Kuva: TT, Massimiliano Ferraro

Italialaisjätti Juventus on aloittanut neuvottelut kroatialaishyökkääjä Mario Mandzukicin siirrosta Manchester Unitediin.

Juventuksen urheilutoimenjohtaja Fabio Paratici on lentänyt Englantiin neuvottelemaan Manchester United -pomojen kanssa.


La Stampan mukaan United tulisi maksamaan 33-vuotiaasta Mandzukicista 13 miljoonan punnan siirtokorvauksen.

Manchesterilaisseura kaipaa kipeästi syvyyttä hyökkäysosastoonsa, koska Anthony Martial ja Marcus Rashford ovat tällä hetkellä joukkueen ainoat edustusjoukkueen hyökkääjät. Nuori Mason Greenwood on toki saanut myös ajoittain vastuuta, mutta hänen pitää antaa kehittyä rauhassa. Huippulupaavasta Greenwoodista ei ole vielä avauskokoonpanon hyökkääjäksi.

Mandzukic ei ole pelannut tällä kaudella minuuttiakaan Juventus-paidassa. Hän ei ole myöskään harjoitellut joukkueen mukana, vaan pitänyt kuntoaan yllä treenamalla itsenäisesti.

Kesällä Juventus oli jo päässyt qatarilaisseuran kanssa sopuun Mandzukicin siirrosta, mutta kroatialaishyökkääjä itse kieltäytyi siirrosta.

50€ ilmainen liveveto EM-kisojen avaukseen!