Juventus ja Cristiano Ronaldo Serie A:n mestareita

Juventus kaatoi Fiorentinan 2-1 eilen illalla ja varmisti samalla Serie A:n mestaruuden. Juventuksella on nyt 35 mestaruutta Serie A:ssa, mutta joukkueeseen kesällä siirtynyt tähtipelaaja Cristiano Ronaldolle mestaruus oli ensimmäinen vanhassa rouvassa. Ronaldo vakuuttaa mestaruusjuhlien keskellä, että aikoo 1000 prosentin varmuudella jatkaa seurassa myös tulevaisuudessa.

Voitto Fiorentiinasta ei irronnut helpolla. Juventus vaikutti hieman jännittyneeltä ottelussa ja Fiorentina meni jo kuuden minuutin kohdalla 0-1 johtoon Nikola Milenkovicin maalilla. Kotijoukkue tasoitti ottelun 37. minuutilla Alex Sandron maalilla. Lopulta Mestaruuden Juventukselle toi Fiorentinan Germán Pezzella omalla maalillaan 53 minuutin kohdalla.

Mestaruuden ratkettua Ronaldo oli luonnollisesti tyytyväinen joukkueen saavutukseen.

”Olen todella iloinen, että voitin Italian mestaruuden ensimmäisellä kaudellani.”

”Kaikki eivät tietenkään sujunut hyvin Mestarien liigassa, mutta aina on ensi kausi.”

Moni epäili Ronaldon ottaneen uralla askeleen taaksepäin siirtyessään Real Madridista Juventukseen. Ronaldon alkukausi Italiassa olikin hieman nihkeä maalien suhteen, mutta loppukaudesta portugalilainen oli jälleen erittäin tehokas pelaaja. Kaikkiaan Ronaldo iski Juventukselle 19 maalia Serie A:ssa pelaamissaan 27 ottelussa. Mestarien liigassa osumia tuli kaikkiaan kuusi.