Advertisement

Juventus tekemässä tarjouksen Arsenal-hyökkääjästä – tarjolla pelaaja sekä rahaa

Juventus on kiinnostunut hankkimaan Arsenalin ranskalaishyökkääjä Alexandre Lacazetten ja aikoo tehdä pohjoislontoolaisseuralle tarjouksen, joka sisältäisi pelaajan sekä rahaa.

29-vuotiaalla Lacazettella on nykyistä Arsenal-sopimusta jäljellä enää kaksi vuotta, joten hän kuuluu pelaajiin, jonka myymistä Tykkimiehet harkitsevat kerätäkseen siirtovaroja.

Arsenal pyrkii kesän aikana vähentämään joukkueen palkkakustannuksia, joten Lacazetten myyminen auttaisi myös siinä projektissa, sillä ranskalainen on yksi Arsenalin parhaiten palkatuista pelaajista 180 000 punnan viikkopalkallaan.


Athleticin mukaan Juventus on valmiina hyödyntämään tilanteen ja aikoo tarjota Arsenalille rahaa sekä yhden kolmesta pelaajastaan; Gonzalo Higuain, Douglas Costa tai Cristian Romero.

Arsenalia tuskin houkuttelee Higuain, sillä argentiinalaishyökkääjä täyttää loppuvuodesta jo 33 vuotta. Costa olisi mielenkiintoinen pelaaja, mutta Arsenalilla on joukkueessaan jo läjäpäin laitapelaajia. Kiinnostavin valinta olisikin argentiinalaistoppari Romero, joka on vasta 22-vuotias ja pelasi vahvan lainakauden Genoassa.

Arsenal-luotsi Mikel Artetan hankintalistalla on uusi toppari, joten Romero olisi siinäkin mielessä paras valinta kyseisestä kolmikosta. Juventus lienee hinnoitelleen Romeron myös varsin edulliseksi, joten Arsenal saisi tällä valinnallaan todennäköisesti myös suuremman välirahan.

Lacazetten lisäksi Arsenalin uskotaan olevan valmiita myymään Hector Bellerinin, Sokratisin, Matteo Guendouzin, Lucas Torreiran, Henrikh Mkhitaryanin, Mesut Özilin, Shkodran Mustafin sekä Sead Kolasinacin.