Advertisement
" "

Juventus valmis myymään viisi pelaaja rahoittaakseen Pogban hankinnan

Italian Serie A:n mestaruutta keväällä jo kahdeksatta kertaa putkeen juhlinut Juventus on valmis myymään peräti viisi pelaajaa rahoittaakseen Paul Pogban hankinnan.

Ranskan maajoukkuepelaaja edusti Juventusta kausina 2012-16 ennen kuin palasi Manchester Unitedin riveihin, mutta keskikenttäpelaaja ei tiettävästi ole tyytyväinen manchesterilaisseurassa, joka jäi surkean kautensa johdosta vaille Mestarien liiga -paikkaa ensi kaudeksi.

Corriere dello Sportin mukaan Pogba olisi halukas palaamaan Torinoon, mutta halvalla ranskalaistähti ei manchesterilaisseurasta tule liikkumaan. United maksoi Pogbasta Juventukselle kesällä 2016 peräti 105 miljoonaa euroa ja sittemmin siirtomarkkinoiden hinnat ovat vain kasvaneet, joten torinolaisseuran tulisi kyetä maksamaan vähintään sama summa. Tämän vuoksi Juventus aikoo laittaa peräti viisi pelaajaa myyntiin, jolla rahoittaa ranskalaistähden hankinta, ja jotka eivät sovi seuran tulevan päävalmentajan Maurizio Sarrin palettiin.

Viiden pelaajan listaan kuuluvat lehden mukaan maalivahti Mattia Perin, laitapuolustaja Joao Cancelo, kärkipelaaja Mario Mandzukic sekä laitahyökkääjät Douglas Costa ja Juan Cuadrado.

Juventus toivoo saavansa pelaajistaan noin 110 miljoonaa euroa, jolla seura saisi rahoitettua joko Pogban hankinnan tai vaihtoehtoisesti Ajax-kapteeni Matthjis de Ligtin siirtymisen Torinoon.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!