Advertisement

Kääntääkö Real Madrid katseensa muualle? – Tottenham-tähti siirtyy vain ME-summasta!

24-vuotias Tottenham-hyökkääjä Harry Kane on noussut muutamassa vuodessa kenties jopa Maailman parhaimmaksi hyökkääjäksi. Kane on voittanut Valioliigan maalipörssin jo kahdesti peräkkäin, ja mikäli miehen maalivire jatkuu samana, kuin mitä viime aikoina, on kolmas perättäinen maalikuninkuus erittäin todennäköinen.

Hurja maalivire on huomattu myös muualla Euroopassa, ja Kane onkin monen suurseuran kiikarissa, etenkin Real Madridin.

Real Madridin manageri Zinedine Zidane kuvaili maanantaina antamassaan haastattelussa Kanea “täydelliseksi pelaajaksi” ja on päivänselvää, että Madrid tulee ensi kesän siirtoikkunassa tekemään kaikkensa saadakseen englantilaishyökkääjän riveihinsä. Villeimmissä huhuissa Real Madrid olisi rahan sijaan tarjoamassa vaihtokaupassa entisiä Spurs-pelaajia Luka Modricia sekä Gareth Balea Pohjois-Lontooseen.


Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy ei kuitenkaan aio päästää Kanea lähtemään tämän kauden jälkeen mistään hinnasta. Syy tälle on kilpailullinen sekä se, että ensi kaudella Tottenham palaa jälleen laajennetulle ja kunnostetulle White Hart Lanella pelaamaan kotiottelunsa.

Levy on valmis luopumaan Kanesta kauden 2018-19 jälkeen, mutta tuolloinkin vain siinä tapauksessa jos joku on valmis maksamaan hänestä uuden maailmanennätyssumman.

Maailmanennätyssumma on tällä hetkellä 222 miljoonaa euroa, jonka PSG pulitti FC Barcelonalle kesällä Neymarista. Halvalla ei Kane siis ole liikkumassa Lontoosta muihin maisemiin.

Mikäli Kane pelaa koko uransa Englannin kentillä, on todennäköistä, että mies tulee rikkomaan Alan Shearerin nimissä olevan Valioliigan maaliennätyksen, joka on 260 maalia. Kane on tähän mennessä viimeistellyt 84 maalia 124 ottelussa.