Advertisement

Kaikkien aikojen menestynein jalkapalloilija on kesän siirtoikkunan kuumimpia nimiä – tekee seuravalintansa tällä viikkolla

Kuva: TT, Victor R. Caivano

Brasilian maajoukkuepuolustaja Dani Alves on yksi tämän kesän siirtoikkunan kuumimmista nimistä. 36-vuotiaasta konkaripuolustajasta tuli tänä kesänä jo kolmannen kerran urallaan vapaa agentti, joten hän on vapaa siirtymään ilmaiseksi mihin tahansa seuraan.

Oikeana laitapuolustajana sekä laitalinkkinä viihtyvä Alves on edelleen huipputason pelaaja, vaikka parhaat vuodet ovatkin jo auttamatta takanapäin. Ei siis ihme, että brasilialaisen perässä on useampi suurseura, kuten esimerkiksi Manchester City, Inter sekä hänen ex-seuransa FC Barcelona.


Viimeisimpänä suurseurana lusikkansa soppaan on laittanut Juventus, joka on lähteiden mukaan tällä hetkellä lähimpänä Alvesin allekirjoitusta. Alvesin edustajat olivat maanantaina Torinossa käymässä keskusteluja brasilialaispuolustajan paluusta italialaisjätin riveihin. Alves edusti Juventusta edellisen kerran kaudella 2016-17, ja myös tuolloin hän siirtyi torinolaisseuraan ilmaisella siirrolla.

Alves etsii itselleen kaksivuotista sopimusta, jonka aikana hän tienaisi 14 miljoonaa euroa, eli 7 miljoonaa per kausi. Palkkapyyntö on varsin korkea ottaen huomioon brasilialaispelaajan iän, mutta täytyy muistaa, että hänestä ei tarvitse maksaa siirtokorvausta.

Alvesista tuli keväällä kaikkien aikojen menestynein jalkapalloilija, kun PSG juhli Ranskan mestaruutta. Pokaali oli Alvesille jo uran 42. Nyt palkintoja on koossa jo 43 kappaletta, kun Brasilia voitti aiemmin tässä kuussa Copa American.

Brasilialaispuolustaja on kertonut tekevänsä päätöksen tulevasta seurastaan tämän viikon aikana.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!