Kane ei pullukkana kelvannut Arsenalille

Arsenalia pikkupoikana kannattanut Tottenhamin Harry Kane pelasikin nuorempana Arsenalissa. Arsenal päästi Kanen kuitenkin menemään, sillä piti pelaajaa liian pulleana. Näin kertoo asiasta Arsenalin nuorisoakatemiaa johtanut Liam Brady. Brady kertoo myös Kanen päästämisen pois seurasta olleen virhe, mikä on sanomattakin selvää kun katsoo Kanen tämän hetken tasoa.

”Hän oli pullea eikä kovinkaan urheilullinen. Me olimme väärässä”, Brady kertoi Corriere della Seralle.

”Mutta jopa Tottenham lainasi hänet kolme tai neljä kertaa alemmalle sarjatasolle. Hänen päättäväisyytensä johdosta hän on luomassa itselleen loistavaa uraa ja hän ansaitsee sen.”

”Sillä pojalla on luonne, joka saa hänet kehittymään jatkuvasti.”

Lionel Messin, Cristiano Ronaldon ja Robert Lewandowskin jälkeen on hän. Tilastot kertovat kaiken ja hän on vasta 24-vuotias.”

Kane on Englannin maajoukkueen ehdoton johtohahmo sekä Valioliigan yksi tehokkaimmista hyökkääjistä myös tällä kaudella. Hän on 24-vuotiaana onnistunut maalinteossa Valioliigassa jo 101 kertaa tehden viimeisimmän osumansa juuri Arsenalia vastaan Pohjois-Lontoon derbyssä viime lauantaina.

Tiistaina Kanella on mahdollisuus ottaa niskalenkki Juventuksen puolustajista Mestarien liigan ensimmäisellä jatkopelikierroksella. Kaksiosaisen otteluparin toinen osaottelu pelataan Tottenhamin kotikentällä seitsemäs päivä maaliskuuta.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@Vaihtopenkkicom