Advertisement

Kane kertoo olevansa pelikunnossa Mestarien liigan finaalissa

Tottenham Hotspurin tähtihyökkääjä Harry Kane on pelikunnossa tulevana lauantaina pelattavassa Mestarien liigan finaalissa Liverpoolia vastaan. Kane on ollut nilkkavamman vuoksi sivussa pelikentiltä huhtikuun alusta lähtien. Nyt hän kertoo kuitenkin palanneensa joukkueen harjoituksiin ja olevansa valmiina pelaamaan lauantaina.

“Tunnen oloni hyväksi”, Kane totesi The Telegraphin mukaan. “Olen palannut harjoittelemaan joukkueen kanssa. Tein paljon itsenäistä työtä pohjalle, että voin palata hyvillä mielin mukaan.”

Kane muistutti kuitenkin, että viimeisen päätöksen hänen pelaamisestaan tekee manageri Mauricio Pochettino.


“Sen jälkeen kun olen palannut mukaan olen harjoitellut täysipainoisesti ja tehnyt kaiken normaalisti”, Kane jatkoi. “Olen sellaisessa tilanteessa nyt, että olen valmis pelaamaan ihan koska vaan, mutta päätöksen tekee edelleen manageri.”

Kanen tilanne on pitänyt Tottenhamin kannattajia jännityksessä pitkin kevättä. Englannin maajoukkueen päävalmentaja Gareth Southgate valitsi hänet mukaan kesäkuun maaotteluihin, mikä oli ensimmäinen hyvä merkki. Myös muiden ihmisten kommentit Kanen edistymisestä olivat rohkaisevia, mutta tämän pitäisi viimeistään varmistaa, että 25-vuotias on valmiina pelaamaan lauantaina.

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!