Advertisement

Kane mahdollisesti valmis keskiviikon Real Madrid otteluun

Tottenhamin tähtipelaaja Harry Kane joutui jättämään väliin lauantain Valioliigan kärkikamppailun Manchester Unitedia vastaan. Kotijoukkue United voitti ottelun lopulta Anthony Martialin 81. peliminuutin maalilla 1-0. Ottelu Unitedia vastaan osoitti loistavasti, kuinka tärkeä pelaaja englantilainen on Tottenhamille. Ilman hänen panostaan joukkueen mahdollisuudet voittaa pienenevät huomattavasti. Tottenham ei onnistunut luomaan ottelussa kovinkaan vaarallisia maalintekopaikkoja, siinä missä englantilainen on totutusti onnistunut luomaan niitä tarvittaessa itselleen.

Tottenhamilla on seuraava kova ja tärkeä ottelu keskiviikkona, kun Real Madrid saapuu Wembleylle vieraaksi Mestarien liigan ottelussa. Kanen takareisivammaa ei ole pidetty kovin pahana ja pelaajan jättäminen pois United-ottelusta oli hyvä ratkaisu keskiviikkoa silmällä pitäen. Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino on hyvin optimistinen tähtipelaajansa mahdollisuuksista pelata keskiviikkona.

”Teemme lääkärien ja pelaajan kanssa päätöksen, joka on paras kaikille osapuolille.” Pochettino kertoo.


”Tutkimme pelaajan tilanteen ja teemme oikean ratkaisun. Oloni asian suhteen on hyvä, tosin se on Kanen olo, joka asian ratkaisee.” argentiinalainen jatkaa.

Tottenham on tällä hetkellä Valioliigassa kolmantena kahdeksan pistettä sarjaa johtavasta Manchester Citystä. Mestarien liigassa se on jaetulla ykkössijalla juuri keskiviikon vastustajansa Real Madridin kanssa. Kaksikolla on molemmilla seitsemän pistettä, kun Apoelilla ja Dortmundilla pisteitä on vain yksi. Voitolla joukkue varmistaisi jatkopaikan Mestarien liigassa. Myös tasapelillä joukkue olisi lähes varma jatkoon menijä lohkostaan. Pochettinon mielestä tärkeintä joukkueelle on olla kilpailukykyinen jokaisessa ottelussa Kanen kanssa tai ilman.