Advertisement
" "

Kane piti Spursin jatkohaaveet elossa – “Meillä on toivoa”

Tottenham nappasi tiistai-iltana pakkovoiton Wembleyllä, kun isännät nujersivat Harry Kanen kahdella loppuhetken osumalla PSV:n lukemin 2-1. Voiton myötä jatkopaikka on nyt joukkueen omissa käsissä.

Spursin on voitettava seuraavan kierroksen kotiottelunsa Interiä vastaan, jotta jatkohaaveet säilyisivät viimeiselle kierrokselle asti, jolloin pohjoislontoolaiset matkustavat Barcelonan vieraaksi Camp Noulle.

Mauricio Pochettinon ryhmä jäi vaille voittoa lohkon kolmessa ensimmäisessä pelissä, mutta tiistain upea nousu ottelun loppuhetkillä tasoihin ja ohi antoi joukkueelle rutkasti lisää itseluottamusta jatkopaikasta haaveilevalle Tottenham-miehistölle.

“Se piti meidät elossa, mutta nyt meidän täytyy yrittää käyttää se hyödykseen parhaalla mahdollisella tavalla – ja se on yrittää voittaa kaksi viimeistä ottelua ja saavuttaa jatkopaikka, Kane sanoi Sky Sportsille.

“Olemme edelleen mukana Mestarien liigassa, meillä on toivoa. Kohtaamme Inter Milanin seuraavaksi Wembleyllä ja meidän on varmistettava, että teemme samoin.

“Barcelonaa vastaan pelasimme hyvin täällä [4-2 -tappio]. Emme saaneet haluamaamme tulosta, mutta jos voitamme seuraavan pelin, se antaa meille uskoa [Barcelonaa vastaan].

“Yksi peli kerrallaan, seuraavaksi täällä Wembleyllä – se on ehdottomasti voitettavissa oleva peli meille.

Wembleyn huonokuntoinen kenttä sai kritiikkiä ottelun jälkeen PSV-manageri Mark van Bommelilta. Kane kuitenkin muistuttaa, että molemmat joukkueet pelaavat samalla alustalla.

“Se on sama molemmille joukkueille. Meidän piti pelata sillä, he joutuivat pelaamaan sillä.

“Se on mitä se on. Se ei ole ihanteellinen, kaikki tietävät tämän ja me tiedämme sen, mutta mitä voimme tehdä?