Advertisement

Kanen kunto puhuttaa – “Uskon olevani terävä ja kunnossa”

Tottenhamin tähtihyökkääjän Harry Kanen kunto jatkaa puhuttamistaan. Pelaaja näytti ennen maaottelutaukoa erittäin väsyneeltä Watfordia vastaan pelatussa ottelussa. Kane on ollut mukana kauden alusta lähtien ja pelannut kahta minuuttia vajaat täydet minuutit kaikissa viidessä ottelussa. Kane oli mukana myös Englannin ryhmässä maaotteluissa Espanjaa ja Sveitsiä vastaan. Kanen tauko MM-kisojen jälkeen jäi hyvin lyhyeksi, joten kesä on ollut pelaajalle hyvin raskas. Vastaavasti esimerkiksi Chelsean Eden Hazard pelasi alkukaudesta reilusti vähemmän ja onkin nyt todella pirteässä vedossa.

Kane itse ei kuitenkaan usko olevansa huonossa kunnossa tällä hetkellä. Pelaajan itsensä mielestä hän on kunnossa ja terävä. Syyt vaisuihin otteisiin tulevat muualta.

“Ihmiset etsivät aina asioita. Etenkin, kun olet suuressa roolissa joukkueessa ja olet pelaaja, jolta odotetaan maaleja”, Kane kertoi The Sunille.

“Joukkueena pystymme parempaan ja hyökkääjänä sinusta puhutaan hieman muita enemmän. Tunnen kuitenkin olevani terävä ja kunnossa. Jos en olisi, manageri ei valitsisi minua.”

“Hän uskoo minuun. Minä uskon itseeni ja toivottavasti onnistun tekemään pari maalia tiistaina, jotta voimme lopettaa asiasta puhumisen.”

Tottenhamilla on tiistaina edessään tiukka vierasottelu Inter Milania vastaan. Helppo työ Kanella ei tule Milanossa olemaan, sillä italialaiset ovat tunnettuja hyvästä puolustuspelaamisestaan.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom