Advertisement

Kanerva jatkosopimukseen Palloliiton kanssa – uusi sopimus kattaa 2022 MM-kisat

Kuva: TT, Petr David Josek

Palloliitto ilmoitti eilen tehneensä jatkosopimuksen maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanervan kanssa. Suomen miesten maajoukkueen ensimmäistä kertaa arvokisoihin johdattaneen Kanervan uusi sopimus kattaa tulevat MM-karsinnat sekä mahdollisen Qatarin MM-lopputurnauksen 2022.

Kanerva itse kommentoi uutta sopimusta Palloliiton sivuilla intoa uhkuen:

”Olen todella hyvillä mielin sopimuksesta ja kiitollinen siitä, että luottoa löytyy.”

”Nautin äärettömän paljon työskentelystä A-maajoukkueen kanssa, ja ensi kesänä EM-kisat tulee olemaan upea sekä mielenkiintoinen haaste koko joukkueelle. Se antaa meille jälleen mahdollisuuden kehittää prosessiamme eteenpäin.”

Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti kommentoi myös jatkosopimusta iloiseen sävyyn:

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Kanervan työhön niin tulosten valossa kuin niiden takana. Kanervan johdolla Huuhkajat on johdattanut koko suomalaisen jalkapallon uuteen nosteeseen.”

”Arvostamme Kanervan työtä ja halusimme hyvissä ajoin varmistaa hänelle parhaan mahdollisen työrauhan valmistautua EM-lopputurnaukseen ja tuleviin haasteisiin myös sen jälkeen.”

Kanervan jatkosopimus on varmasti ilouutinen kaikille Suomen maajoukkueen faneille ja seuraajille. Kanerva jatkaa valmistautumista EM-kisoihin joukkueen kanssa keväällä, kun harjoitusottelut alkavat. Neljässä harjoitusottelussa vastaan asettuu Puola, hallitseva maailmanmestari Ranska, Ruotsi sekä Viro.