Advertisement

Kannattaja käski ManU-pelaajaa etsimään itselleen uuden seuran – pelaaja vastasi: ”Aion jäädä ja taistella paikastani”

Kuva: TT, Bruno Fahy

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Andreas Pereira on saanut tällä kaudella paljon vastuuta, mutta peliesitykset ovat olleet enemmän tai vähemmän heikkoja.

24-vuotias brasilialaispelaaja on pelannut kuluvan kauden aikana peräti 35 ottelussa, joissa hän on onnistunut tekemään ainoastaan yhden maalin. Maalisyöttöjä hän on kirjauttanut tililleen neljä kappaletta.

Tehot ovat olleet pahasti kateissa, ja moni United-kannattaja toivookin, että Pereira vaihtaisi kesän siirtoikkunan aikana maisemaa.

Keskikenttäpelaaja julkaisi keskiviikkona Facebook-tilillään kuvan, jonka saatetekstinä luki: ”keskittyminen Eurooppa-Liigaan”. Kuvaan on tullut yli 600 kommenttia, joista eniten tykkäyksiä on saanut Seth Asare Seyn kommentti, jossa hän käskee Pereiran etsiä itselleen uuden seuran.

Brasilialaispelaaja oli kyseisen kommentin nähnyt, ja vastasikin siihen: ”Minä aion jäädä ja taistella paikastani. Minun paikkani on Manchester Unitedissa”. Pereiran vastaus on kerännyt yli 700 tykkäystä.

Kuva: Kuvakaappaus Andreas Pereiran Facebook-tililtä.

Aiemmin tällä viikolla brittimediassa huhuiltiin, että Manchester United olisi kesällä myymässä sekä Pereiran että Jesse Lingardin. Kumpikaan kaksikosta ei mahtunut viime viikonlopun Watford-ottelussa Manchester Unitedin kokoonpanoon.

Pereiran Facebook-kommentista voi kuitenkin päätellä, että ainakin hän haluaisi jatkaa manchesterilaisseurassa, jonka kanssa hänellä on sopimus kesään 2023 saakka.