Advertisement

Kansojen liiga: Irlanti-Suomi – nappaa 50 kerroin Suomen voitolle

Suomen jalkapallomaajoukkueen taival Kansojen liigassa jatkuu sunnuntaina vierasottelulla Irlantia vastaan.

Huuhkajat kärsi torstaina Helsingin Olympiastadionilla pelatussa kotiottelussa kirvelevän 1-0 -tappion Walesille, joten pistetilin tulisi aueta Dublinissa, jotta ero lohkon kärkipaikkaan ei kasvaisi heti kauden alkuun suureksi.

Irlanti avasi Kansojen liigan taipaleensa niin ikään torstaina, jolloin maa kohtasi Sofiassa Bulgarian. Bulgaria oli pitkään yllätysvoitossa kiinni, mutta Irlannin kippari Shane Duffy puski ottelun lisäajalla loppulukemiksi 1-1.

Irlannin maajoukkue koostuu pitkälti Englannin Valioliigan ja Mestaruussarjan pelaajista, mutta suuria maailman tähtiä ei enää tänä päivänä Irlannin joukkueessa ole. Materiaaliero Suomeen on hyvin minimaalinen, joten sunnuntain ottelusta lienee hyvin tasainen.

Suomen päävalmentaja Markku Kanerva tehnee pieniä viilauksia kokoonpanoon ja todennäköisesti muuttaa formaatiota kolmen topparin linjasta takaisin kahteen. Kärjessä nähdään kuitenkin varmuudella maalinjanoiset Joel Pohjanpalo ja Teemu Pukki, jotka pystyvät hyvänä päivänä ratkaisemaan pelin omalla työpanoksellaan.

Vedonlyöntiyhtiö NordicBet tarjoaa uusille asiakkailleen mahtavan kampanjan Huuhkajien Kansojen liigan otteluun. Avaamalla pelitilin NordicBetille, saat Suomen voitolle Irlantia vastaan korotetun 50.00 kertoimen! Lisäksi voit halutessasi lunastaa myös 100% talletusbonuksen 100 euroon asti.

Näin lunastat bonuksen:

  1. Avaa tili NordicBetille TÄSTÄ.
  2. Tee vähintään 10€ talletus. Voit lunastaa 100% talletusbonuksen 100€ asti.
  3. Saat 50.00 kertoimen Suomen voitolle Walesistä. Maksimipanos kohteessa 1 euro. Kertoimen korotettu osuus maksetaan bonusrahana 3x-kierrätysvaatimuksella.

Kaikki pelaaminen on K18. Jos pelaat, pelaathan vastuullisesti. Kampanjan säännöt ja ehdot sekä NordicBetin yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa. Apua pelaamisen hallintaan ja lopettamiseen saat esimerkiksi riippumattomasta Peluuri.fi -palvelusta. BML Group Ltd:n toimintaa lisensoi ja sääntelee Malta Gaming Authority lisenssillä MGA/CRP/108/2004.