Advertisement

Kansojen liiga: Suomi-Wales – näin saat 50 kertoimen Suomen voitolle

Suomen jalkapallomaajoukkue palaa torstaina viheriöille lähes yhdeksän kuukauden tauon jälkeen, kun Huuhkajat aloittavat Kansojen liigan ottelut Walesia vastaan.

Koronaviruksen vuoksi maajoukkuepelit ovat olleet pitkään seis, joten suomalaispelaajille paluu maajoukkuepaitaan on varmasti mieluisa juttu, etenkin, kun edellinen maajoukkuekokoontuminen huipentui historialliseen EM-kisapaikkaan.

Huuhkajat voittivat oman C-liigan lohkonsa Kansojen liigan debyyttikaudella ja pelaa täten nyt alkavalla kaudella B-liigassa, eli yhtä porrasta ylempänä kuin mitä viimeksi. Vastustajat ovatkin astetta kovempia, sillä Huuhkajien kanssa samassa lohkossa pelaavat Walesin lisäksi Irlanti ja Bulgaria. Kaikki saumat lohkovoittoon ovat kuitenkin tänäkin kautena olemassa, mikäli Huuhkajien lento jatkuu samanlaisena mitä se oli ennen pitkää maajoukkuetaukoa.


Torstain kotiottelulla Walesia vastaan on kuitenkin todella iso merkitys lohkovoiton kannalta. Wales ja Irlanti ovat ennakkoon Huuhkajien kovimmat vastustajat, joten etenkin kotiotteluista näitä maita vastaan pitäisi pystyä nappaamaan voitot.

Huuhkajien kokoonpanossa ei suuria muutoksia nähdä, joten päävalmentaja Markku Kanerva juoksuttanee kentälle hyvin pitkälti samankaltaisen miehistön, mitä nähtiin EM-karsintojen otteluissa. Walesin kokoonpanosta puuttuu muutamia valioliigastatuksen omaavia pelaajia, mutta joukkueen ykköstähdet Gareth Bale ja Aaron Ramsey nähdään torstaina kentällä uudistetulla Helsingin Olympiastadionilla.

Vedonlyöntiyhtiö Betsson tarjoaa uusille asiakkailleen mahtavan kampanjan Huuhkajien avausotteluun Kansojen liigassa. Avaamalla pelitilin Betssonille, saat Suomen voitolle Walesia vastaan korotetun 50.00 kertoimen! Lisäksi voit halutessasi lunastaa myös 100% talletusbonuksen 100 euroon asti.

Näin lunastat bonuksen:

  1. Avaa tili Betssonille TÄSTÄ.
  2. Tee vähintään 10€ talletus. Voit lunastaa 100% talletusbonuksen 100€ asti.
  3. Saat 50.00 kertoimen Suomen voitolle Walesistä. Maksimipanos kohteessa 1 euro. Kertoimen korotettu osuus maksetaan bonusrahana 3x-kierrätysvaatimuksella.

Kaikki pelaaminen on K18. Jos pelaat, pelaathan vastuullisesti. Kampanjan säännöt ja ehdot sekä Betssonin yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa. Apua pelaamisen hallintaan ja lopettamiseen saat esimerkiksi riippumattomasta Peluuri.fi -palvelusta. BML Group Ltd:n toimintaa lisensoi ja sääntelee Malta Gaming Authority lisenssillä MGA/CRP/108/2004.