Advertisement

Kanté sivussa kaksi ottelua – Sarri ottaa syyt niskoilleen

Chelsean ranskalainen keskikenttäpelaaja N’Golo Kanté on todennäköisesti sivussa seuran kahdesta seuraavasta ottelusta loukkaantumisen vuoksi. Kanté loukkasi jalkansa eilisessä Valioliiga-ottelussa Watfordia vastaan ja joutui tulemaan vaihtoon vain kymmenen minuutin pelin jälkeen.

Tuo toipumisaikataulu tarkoittaisi, että Kantélta jäisi väliin tärkeä Eurooppa-liigan välierän toinen osaottelu Eintracht Frankfurtia vastaan. Ensimmäinen osaottelu Frankfurtin kotikentällä päättyi tasatulokseen lukemin 1-1.

Chelsean manageri Maurizio Sarri myönsi, että häntä saattaa olla syyttäminen Kantén loukkaantumisesta. Kantélla oli ollut hieman ongelmia takareitensä kanssa, eikä edellisestä Frankfurt-ottelusta ollut kulunut kuin kolme päivää.

”Hänellä on ollut ongelmaa takareitensä kanssa, mutta luulen että minä tein ongelman, hänen olisi pitänyt huilata tässä ottelussa”, Sarri totesi Sky Sportsin mukaan. ”Joskus on vaikeata jättää penkille niin tärkeä pelaaja kuin Eden Hazard tai Kanté – sekin on riski. Odotamme aamulta lisätietoa, mutta hänen on hyvin vaikeaa toipua kahteen seuraavaan peliin. Meidän täytyy saada hänet kuntoon finaaliin mennessä.”

Chelsea on jo varmistanut paikkansa ensi kauden Mestarien liigassa, joten suurta panosta ensi sunnuntain Valioliigan päätöskierroksen ottelussa Leicesteriä vastaan ei ole.

Mikäli Chelsea selvittää tiensä Eurooppa-liigan finaaliin, pelataan ottelu Bakussa 29. päivä toukokuuta. Tuohon otteluun Sarrin mukaan Kanté saataisiin siis parsittua kuntoon.

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!