Advertisement

Karantiini-Kane! Tottenham-tähti missasi harjoitusjakson alun eristyksen takia

Tottenham Hotspurin 27-vuotias hyökkääjä ja Englannin maajoukkueen kapteeni Harry Kane missasi kautta valmistavan harjoitusjakson alkamisen. Vain kolme viikkoa ennen kauden alkua hän joutui 14 päivän karanteeniin, syynä palaaminen kotiin Bahaman-lomalta.

Kanea ei kuitenkaan kannattaa alkaa syyttää siitä, että hän olisi pettänyt joukkueensa huolimattomuuttaan. Bahamasaaret ei nimittäin ollut karanteenilistalla vielä silloin, kun hän lähti matkaan Tottenhamin kauden päättäneen Crystal Palace -pelin jälkeen, vaan säännökset muuttuivat reissun aikana, 8. elokuuta.

Jose Mourinhon suojatit palasivat viheriöille harjoittelemaan aiemmin tällä viikolla, mutta Kane joutuu odottamaan mukaan liittymistä vielä tovin, ainakin ensi viikon loppupuolelle. Joukkue pelaa tässä välissä myös harjoitusottelun Ipswichiä vastaan lauantaina.

Kane on tunnettu siitä, että hän pitää itsensä tiukasti kunnossa myös loma-aikoina. Myös lomaltaan hän jakoi treenivideota Instagramin kautta. Selvää on kuitenkin se, että pientä häiriötä tämä aiheuttaa Spursin kauteen valmistautumiseen.

https://www.instagram.com/p/CDMcWQIhT5K/