Advertisement

Kariuksen mukaan kilpailu Mignoletin kanssa ei ole helppoa

Liverpoolissa ykkösmaalivahdin tontin haltuun ottanut Loris Karius kertoo, ettei kilpailu Simon Mignoletin kanssa ole helppoa. Karius teki kovaa töitä päästäkseen ykkösmaalivahdiksi ja tuon paikan pitäminen on erittäin haastavaa. Karius saapui seuraan toukokuussa 2016. Kun saksalainen pääsi tositoimiin, hän otti hetkeksi ykkösvahdin roolin itselleen. Mignolet onnistui saamaan tonttinsa takaisin. Tässä auttoivat hieman myös Kariuksen heikot esitykset Liverpoolin maalinsuulla.

Tällä kaudella Mignolet oli vielä alkukaudesta joukkueen ykkösvahti, mutta Karius on nyttemmin ottanut paikan itselleen. Tällä kertaa saksalainen on myös pystynyt pitämään paikkansa.

”Se ei ollut helppoa”, Karius kertoi Sky Sportsille.

”Tiesin sen jo viime kaudella päästessäni pelaamaan muutaman pelin, jonka jälkeen jouduin huilaamaan. Simon pelasi tuolloin todella hyvin ja joukkue selviytyi Mestarien liigaan. Tiesin tämän kauden alkaessa olevan mahdollista hänen aloittavan jälleen ykkösenä.”

”Tein kovasti töitä harjoituksissa ja niissä peleissä, joissa pelasin. Yritin parhaani, sillä voin vain katsoa peiliin ja tehdä kaikkeni. Se oli tilanne ja minun piti ottaa se niinkuin asia oli.”

Mignolet on joutunut vastaavasti taistelemaan harjoituksissa mahdollisuuksistaan päästä pelaamaan. Mahdollisuudet ovat olleet kuitenkin kortilla, sillä Karius ei ole enää sortunut ailahteleviin suorituksiin viime kauden ja tämän alkukauden tapaan.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom