Advertisement
" "

Karius siirtyy Besiktasiin – “He saivat hyvän maalivahdin”

Liverpoolin maalivahti Loris Karius siirtyy Turkin liigassa pelaavan Besiktasin riveihin kahden vuoden mittaisella lainasopimuksella. Jo valmiiksi kova kilpailu peliajasta vaikeutui entisestään Liverpoolin hankittua Alisson Beckerin AS Romasta kesällä. Karius oli viime kaudella seuran ykkösmaalivahti, mutta epäonnistuminen Mestarien liigan finaalissa söi miehen itseluottamusta pahasti.

“Me sanoimme hyvästit eilen. Hän todella haluaa katsoa tulevaisuuteen ja se on hyvä. Uskon todella Lorisin olevan fantastinen maalivahti ja hän on hyvässä iässä maalivahdiksi”, Liverpoolin manageri Jürgen Klopp 

“Kun näin Besiktasin joukkueen, se on melko kokenut joukkue. Heillä on mielestäni hyvä mahdollisuus voittaa liiga Turkissa, joten se on hienoa.”

“Nyt heillä on todella hyvä maalivahti. Olen todella iloinen hänen puolestaan. Hän oli myös todella iloinen tästä mahdollisuudesta.”

Karius siirtyi Liverpooliin vuonna 2016 ja ehti pelata toistaiseksi 49 ottelua seurassa. Kariuksella on pitkä sopimus Liverpoolin kanssa, joten kahden vuoden lainapestin jälkeen hänellä on täydet mahdollisuudet taistella peliajasta uudestaan, mikäli lainapestin aikana otteet ovat hyviä Turkissa.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom