Advertisement

Kasper Schmeichelille tälli Kansojen liigassa – Danny Ward tolppien väliin viikonloppuna entistä seuraansa vastaan?

Valioliigaa tiukasti johtava Leicester City saattaa saada alkuviikosta synkkiä uutisia, kun tähtivahti Kasper Schmeichelin jatkotutkimusten tulokset tulevat. 34-vuotias tanskalainen sai tällin päähänsä sunnuntaina Kansojen liiga -ottelussa Islantia vastaan ja joutui jättämään ottelun toisen jakson alkajaisiksi.

Selkeän ykkösvahdin loukkaantuminen edes hetkeksi olisi varsin katastrofaalinen uutinen Ketuille. Tanskan päävalmentaja, maalivahdin etunimikaima Kasper Hjulmand kuitenkin kommentoi, ettei syytä huoleen välttämättä ole. ”Kasper ei mennyt tajuttomaksi missään vaiheessa. Hän vaikutti paremmalta pelin jälkeen, mutta tilannetta seurataan. Toivomme, ettei Kasperille sattunut mitään vakavaa”, hän sanoi ottelun jälkeen.

Leicester kohtaa viikonlopun Valioliiga-kierroksen huippumatsissa Liverpoolin. Sarjakärki joutuu varmasti jo miettimään varavaihtoehtoa, jos Schmeichel ei ole pelikuntoinen. Varavaihtoehdon nimi on Danny Ward. Hän on entinen Liverpool-vahti, joka siirtyi Leicesteriin 14 miljoonan euron siirtokorvauksella kesällä 2018.

Ward on pelannut koko urallaan vain kaksi Valioliiga-ottelua, Kloppin aikana kaudella 2015-16. Tällä kaudella walesilainen on pelannut Kansojen liiga -ottelun ja ystävyysottelun maajoukkueessa sekä EFL Cup -ottelun seurajoukkueessaan. Muuten aika on kulunut penkillä. Siksi voitaneen hyvällä syyllä sanoa, että Leicesterissä ollaan varmasti sormet ristissä sen suhteen, että Schmeichel ei ole ainakaan kovin pitkään pois maalilta.