Advertisement
" "

Katuva Spurs-vahti keskiviikkona oikeuden eteen

Tottenhamin ja Ranskan maajoukkueen kapteeni Hugo Lloris jäi elokuun lopulla kiinni rattijuopumuksesta. Ranskalaismaalivahti myöntää tehneensä virheen ja hyväksyy asiasta koituvat jälkiseuraamukset.

Lloris oli 24.elokuuta viettämässä iltaa maajoukkuetovereidensa Olivier Giroudin ja Lorent Koscielnyn kanssa Lontoon keskustassa. Illan päätteeksi maalivahti päätti ajaa kotiinsa autolla ja käry kävi. Llorisin on tarkoitus saapua keskiviikkona Westminsterin tuomioistuimeen kuulemaan tuomionsa.

Tapahtuneen jälkeen Lloris pyyteli anteeksi virhettään ja sanoi jatkavansa urallaan eteenpäin unohtamatta kuitenkaan mitä hän oli tehnyt.

“Aivan kuten jokaisella ihmisellä, myös minulla on yksityiselämä. Olen tehnyt virheen ja minun on hyväksyttävä se, Lloris sanoi RMC Sportille.

“Minun on pysyttävä keskittyneenä siihen, mikä on minulle tärkeintä – se on pelaaminen. Minulla on perhe ja ystävät tukenani. Haluan mennä jatkossakin kentälle nauttimaan pelaamisesta ja jatkaa kehittymistä.

Ranskan ykkösmaalivahti torjui kesällä maalleen maailmanmestaruuden ja oli kisojen jälkeen siirtohuhujen kohteena. Lloris, jolla on sopimus kauteen 2021-2022 asti, oli päättänyt kuitenkin jäädä Tottenhamiin.

“Keskityn nyt vain siihen, mitä teen päivittäin Tottenhamin kanssa. Minulle tärkeintä on nauttia jokaisesta päivästä. Minulla on erittäin erityinen suhde Mauricio Pochettinon kanssa. Yritän auttaa joukkuetta menestymään ja kehittymään vuosittain. Olen hyvin onnellinen siitä, missä olen.