Advertisement

Kauden surkeinta tuomarityöskentelyä! – Sarjapaikasta taistelevalta Cardiffilta ryöstettiin kolme pistettä

Sunnuntain ensimmäisessä valioliigaottelussa Cardiffin ja Chelsean välillä nähtiin kauden surkeinta tuomarityöskentelyä, joka saattoi maksaa walesilaisseuralle jopa sarjapaikan.

Kotijoukkue Cardiff siirtyi ottelussa johtoon heti toisen puoliajan alussa, kun Victor Camarasa ohjasi pallon ohi Chelsea-vahti Kepan. Cardiff puolusti johtoasemaansa loistavasti ja oli pitkään kolmessa sarjapisteessä kiinni, kunnes räikeät tuomarivirheet hieman ennen täyttä aikaa käänsivät ottelun.

84. minuuttia oli pelikellossa, kun Willianin antama kulmapotku kantautui Marcos Alonson kautta maalin edessä selkeässä paitsioasemassa olleelle Cesar Azpilicuetalle, joka puski pallon maaliin. Linjatuomarin lippu pysyi kuitenkin alhaalla, joten maali hyväksyttiin.

Vain kolme minuuttia myöhemmin Cardiffia koeteltiin uudestaan. Kenneth Zohore oli pääsemässä läpiajoon, mutta Antonio Rudiger kaatoi hänet alimpana miehenä. Saksalaistoppari näytti jo itsekin olevan varma punaisesta kortista, mutta ottelun erotuomari Craig Pawson kaivoi yllättäen taskustaan keltaisen kortin.

Cardiffin loistava ottelu muuttui täydelliseksi katastrofiksi lisäajalla, kun vaihtopelaaja Ruben Loftus-Cheek puski vieraat johtoon ja kiinni kolmeen pisteeseen. Tästä kotijoukkue ei enää toipunut, vaan Chelsea sai Walesista kotiin viemiseksi täydet kolme pistettä, joista se ei totuuden nimissä ansainnut yhtäkään.

Tuomarikolmikko poistui kentältä valtavan vihellyskonsertin kera, eikä näitä herroja nähdä enää tällä kaudella viheltämässä – tai ei ainakaan pitäisi nähdä. Luojan kiitos VAR-järjestelmä on ensi kaudella käytössä…

https://twitter.com/FootbaII_HQ/status/1112372328590180352