Advertisement
" "

Kepa tuli Chelseaan selkein tavoittein – “Haluan voittaa mestaruuksia”

Chelseaan maalivahtien ennätyssummalla siirtyneen Kepa Arrizabalagan tavoitteet ovat selvät. Hän saapui Chelseaan voittamaan pokaaleita. Kepa oli lähellä siirtoa Real Madridiin viime tammikuussa, mutta siirto kariutui viime metreillä. Nyt Real Madrid hankki Chelseasta Thibaut Courtoisin ja näin Kepalle tuli mahdollisuus siirtyä Lontooseen.

“Kaikkien seurojen tarvitsee taistella mestaruuksista ja pelaajat haluavat voittaa. Se mitä minä haluaisin, on voittaa lisää mestaruuksia Chelseassa”, Kepa kertoi Chelsean virallisen aplikaatiossa The 5th Standissa.

“Sitä minä tavoittelen. Haluan tulla muistetuksi tässä seurassa, kun vuosien päästä lähden. Maalivahtina, joka auttoi joukkuetta voittamaan useita mestaruuksia.”

“Odotan todella paljon pääseväni työskentelemään Maurizio Sarrin kanssa. Odotan todella paljon ensimmäisiä treenejä ja olen kuullut hänestä todella paljon hyvää.”

“En usko hänen tyylinsä eroavan paljon siitä, mihin olemme tottuneet Espanjan maajoukkueessa. Uskon minun ominaisuuksien sopivan hänen tyyliinsä.”

Kepa saa joukkutovereikseen paljon maanmiehiään. Chelseassa pelaavat jo espanjalaiset Marcos Alonso, Cesar Azpilicueta, Pedro, Alvaro Morata sekä Cesc Fabregas. 

“Tunnen kaikki espanjalaiset pelaajat, joiden kanssa olen pelannut eri ikäluokissa Espanjassa. Olen jutellut useiden pelaajien kanssa ennen tänne saapumistani. Azpilicuetan, Moratan ja Pedron.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom