Advertisement
" "

Kepasta maailman kallein maalivahti – Siirto Chelseaan varmistui

Thibaut Courtoisin siirtyi odotetusti Real Madridiin ja yhtä odotetusti Kepa Arrizabalaga siirtyi korvaamaan belgialaista Chelsean maalin suulle. Siirron myötä Kepasta tuli maailman kallein maalivahti, sillä Chelsea maksoi espanjalaisesta 71,6 miljoonaa puntaa Atletico Bilbaolle. Kepa on vasta 23-vuotias ja teki kerralla Chelsean kanssa peräti seitsemän vuoden mittaisen sopimuksen.

Kepa liittyy uusien joukkuetoveriensa seuraan ensimmäisen kerran tänään torstaina ja on vapaa pelaamaan joukkueen ensimmäisessä ottelussa Huddersfieldiä vastaan tulevana lauantaina.

“Tämä oli todella tärkeä päätös urani sekä henkilökohtaisen elämäni kannalta”, Kepa kertoi Chelsean internet-sivuilla.

“Moni asia viehätti minua tässä seurassa. Kaikki pokaalit, mitä seura on voittanut, toiset pelaajat, kaupunki ja Englannin Valioliiga. Se on monien asioiden summa ja olen todella iloinen siitä, että Chelsea päätti luottaa minuun.”

Kepa pelasi La Ligassa viime kaudella 30 ottelussa ja piti näissä maalinsa puhtaana seitsemän kertaa. Kepa on pelannut myös Espanjan maajoukkueessa yhden ottelun verran. Hän oli myös mukana Espanjan MM-ryhmässä Venäjän kisoissa.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom