Advertisement

Kevin De Bruyne: ”Meillä on vieläkin saumat uskomattomaan kauteen”

Liverpool varmisti mestaruutensa torstaina, kun ainoa haastajakandidaatti Manchester City hävisi Chelsealle Stamford Bridgellä. Samalla varmistui se, että Man Cityn kahden vuoden mestaruusputki Valioliigassa katkesi. Mediassa on puhuttu paljon siitä, että kausi olisi edelliskaudella triplan pokanneen Cityn kannalta pettymys, kun sarjamestaruus karkasi käsistä jo niin aikaisessa vaiheessa.

Kuitenkin Kevin De Bruynelta kysyttäessä vastaus on positiivissävytteinen. Cityllä on vielä edessään Mestareiden Liigan jatkopelit, joka alkavat elokuussa sekä tulevana sunnuntaina joukkue matkustaa Newcastlen vieraaksi FA Cupin neljännesvälieriin.

”Mielestäni, kun vertailemme meitä muihin joukkueisiin, olemme suoriutuneet hyvin. Olemme vieläkin toisena sarjassa, joka tarkoittaa sitä, että olemme Liverpoolin jälkeen toisiksi paras joukkue. Tuon lisäksi meillä on isot mahdollisuudet FA Cupissa ja Mestareiden Liigassa.”


”Miettikää, jos voitamme molemmat turnaukset. Se olisi uskomaton kausi. Meillä on siis vielä paljon pelattavaa, jota odotamme innolla. Ei ole siis aikaa surkutella.”

”Olet aina pettynyt, kun et voita, mutta rehellisuuden nimissä Liverpool oli tänä vuonna parempi. Mielestäni teimme todella kovasti töitä ja pelasimme hyvin, mutta emme olleet vain tarpeeksi hyviä eikä ole mitään ongelmaa myöntää sitä.”

”Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, meillä on 13 tai 14 ottelua jäljellä, joten meillä on edessä paljon tärkeitä ja tavoitteellisia pelejä.”