Advertisement

Kevin De Bruyne palasi Manchesteriin kesken maajoukkuekomennuksen – Belgian päävalmentajalta mystinen kommentti terveystilanteesta

Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Kevin De Bruyne on vetäytynyt Belgian maajoukkueesta ja palannut takaisin Manchesteriin.

Viime kaudella Valioliigan parhaaksi pelaajaksi valittu De Bruyne pelasi viikonloppuna 73. minuuttia Kansojen Liigan ottelussa Englantia vastaan, kunnes hänet otettiin vaihtoon. Belgia kohtaa huomenna Islannin, mutta tämä ottelu jää De Bruynelta väliin.

– Kevin De Bruyne on palannut seurajoukkueeseensa. Hän ei ollut kunnossa pelatakseen Islantia vastaan, Belgian jalkapalloliiton julkaisemassa twiitissä kirjoitettiin.

Belgian maajoukkueen päävalmentaja Roberto Martinez antoi jo Englanti-ottelun jälkeen mystisen kommentin koskien De Bruynen tilannetta.

– En sanoisi, että kyseessä olisi loukkaantuminen. On vielä turhan varhaista sanoa, mistä on kyse. Hän ei ollut 100-prosenttisessa kunnossa ja vaihto oli oikeastaan varotoimenpide, Martinez kertoi.

Mikäli De Bruyne on loukkaantunut, on se valtava takaisku jo ennestään rajusta loukkaantumissumasta kärsivälle Manchester Citylle. City kohtaa tulevana sunnuntaina Valioliigassa Arsenalin, joten on hyvinkin todennäköistä, ettei belgialaistähteä ainakaan kyseisessä ottelussa kentällä nähdä.