Kevin De Bruyne tekee hakkelusta Skotlannista – kolme maalisyöttöä ensimmäiseen puoliaikaan!

Kuva: TT, Lee Smith

Manchester Cityn ja Belgian maajoukkueen keskikenttäpelaaja Kevin De Bruyne on pysäyttämättömässä vireessä.

28-vuotias De Bruyne on antanut Manchester Cityn neljässä tämän kauden valioliigaottelussa jo viisi maalisyöttöä, joiden lisäksi hän on tehnyt yhden maalin.

Huikea alkukausi sai jatkoa tänään EM-karsintaottelussa Skotlantia vastaan, kun De Bruyne antoi peräti kolme maalisyöttöä ensimmäisellä puoliajalla.

Belgian avausmaali syntyi 9. peliminuutilla, kun De Bruyne tarjosi namupaikan Romelu Lukakulle, joka ei erehtynyt.

24. peliminuutilla De Bruynen nappikeskitys löysi maalin edestä Thomas Vermaelenin, joka siirsi pallon lähietäisyydeltä ohi Skotlanti-vahti David Marshallin.

Hattutemppu syötöissä näki päivänvalon jo 32. minuutilla, kun Toby Alderweireld puski De Bruynen antamasta kulmapotkusta pallon maaliin.

Toisella puoliajalla De Bruynen tehoilta sai jatkoa, kun keskikenttäpelaaja kaunisteli Belgian voittolukemiksi 4-0.

De Bruynen maalin ja kaikki kolme maalisyöttöä näet TÄSTÄ.