Advertisement
" "

Kevin De Bruynen mukaan Alexis Sanchez olisi hyvä lisä joukkueeseen

Arsenalin keskikenttäpelaaja Alexis Sanchez on useiden lähteiden mukaan erittäin lähellä siirtoa Valioliigaa dominoivaan Manchester Cityyn. Cityn kerrotaan olevan valmis tarjoamaan Arsenalille pelaajasta 20 miljoonaa puntaa, jotta se saisi hyökkääjän joukkueeseensa jo tammikuussa. Koko kauden on pidetty varmana, että juuri City tulee olemaan chileläisen uusi seura, kun hänen sopimuksensa Arsenalin kanssa loppuu kauden päätyttyä.

Manchester Cityn belgialaisen keskikenttätaiturin Kevin De Bruynen mukaan chileläinen olisi hyvä lisä heidän joukkueeseensa.

”Mikäli hän tulee, hän tulee lisäämään jotain joukkueeseen”, belgialainen kertoi.

”Hän on erittäin hyvä pelaaja. Luonnollisesti meidän pitää katsoa mitä tapahtuu.”

Sanchez ei ollut Chelseaa vastaan pelatussa ottelussa avauskokoonpanossa, mutta tuli kentälle kuitenkin toisella puoliajalla. Seuran manageri Arsene Wenger kertoi ottelun jälkeen, ettei päätös johtunut pelaajaa ympäröivistä siirtohuhuista. Sanchez oli ottelussa kentälle päästyään erittäin pirteä ja yksi Arsenalin parhaista pelaajista.

Mikäli Sanchez lähtee Manchester Cityyn jo tammikuussa, Arsenalin uskotaan siirtävän katseensa Bordeuxissa pelaavaan brasilialaiseen Malcomiin hänen korvaajanaan. Malcomin uskotaan maksavan seuralle noin 45 miljoonaa puntaa. Taitava brasilialainen on tehnyt 18:ssa Ligue 1 -ottelussa seitsemän maalia ja antanut neljä maalisyöttöä. Välitön sateentekijä nuori 20-vuotias brasilialainen ei välttämättä Arsenalille olisi, mutta erittäin hyvä lisä nykyiseen joukkueeseen.