Advertisement

Kliininen Englanti kaatoi Espanjan – Sterlingin kolmen vuoden maaliton putki päättyi

Englanti kaatoi Espanjan maanantai-iltana Sevillassa lukemin 3-2 ja jatkaa taistelua lohkovoitosta. Espanjalle olisi kotiottelustaan riittänyt yksikin piste varmistamaan lohkovoitto sekä paikka Nations Leaguen Playoffeihin.

Manchester Cityn laitahyökkääjä Raheem Sterling teki Englannin maaleista kaksi. Maalit olivat Sterlingille ensimmäiset maajoukkuepaidassa kolmeen vuoteen. Englanti viimeisteli ottelussa kliinisesti, sillä kaikki kolme maalia kohti lauottua kutia upposivat Espanjan maalivahti David de Gean selän taakse.

“Se oli loistava suorituskyky joukkueelta. Olimme kliinisiä tänään, Sterling sanoi Sky Sportsille.

“Toisena päivänä [Kroatiaa vastaan] pelasimme hyvää jalkapalloa, mutta tänään pelasimme mielestäni todella hyvin.

Sterlingin avausmaali syntyi Marcus Rashfordin syötettyä hänet läpiajoon. Vastustamaton laukaus oikeaan yläkulmaan pudotti harteilta melkoisen apinan, sillä edellinen maajoukkuemaali oli syntynyt Viroa vastaan vuonna 2015.

“Se oli upea tunne. Se merkitsee minulle paljon, kuten sanoit edellisestä oli kulunut kolme vuotta, ja se merkitsee paljon tällaisessa pelissä.

Paco Alcacer ja Sergio Ramos nostivat Espanjan ottelun toisella puoliajalla vielä maalin päähän, mutta Englannin johto säilyi loppuun asti.

Englannin kapteeni Harry Kane oli tyytyväinen voittoon vaikka ottelu oli hänelle jo seitsemäs peräkkäinen maajoukkuepaidassa ilman maalia.

“Ihmiset puhuvat aina maaleista, ja jos en tee maaleja, en pelaa hyvin – mutta minä olen auttanut joukkuetta ja se on minulle tärkeää. Rakastan maalien tekemistä, mutta voittaminen tuntuu vieläkin paremmalta, Kane sanoi Sky Sportsille.