Advertisement

Klopp erittäin pettynyt VAR-päätökseen Chelsea-ottelussa – “Ensimmäinen maali oli paitsio”

Liverpool ja Chelsea kohtasivat Carabao-cupissa Anfieldillä keskiviikkona. Chelsea voitti ottelun 1-2 ja Liverpool tippui näin ollen jatkosta kilpailussa. Monet Liverpoolin kannattajat ovat pitäneet putoamista, jopa hyvänä asiana. Joukkueen manageri Jürgen Klopp oli ottelun jälkeen kuitenkin äärimmäisen pettynyt. Kloppin mukaan ottelussa tehty VAR-tuomio ensimmäisestä maalista oli naurettava. Managerin mielestä maali oli selvä paitsio, vaikka videotarkastuksen jälkeen se kuitenkin hyväksyttiin.

“Mielestäni ensimmäinen maali oli paitsio”, Klopp kertoi ottelun jälkeen.

“Mielestäni tuomarin ei olisi edes tarvinnut katsoa sitä videolta. Minusta kolme pelaajaa oli paitsiossa. Kaksi oli varmasti ja kaikki pystyivät näkemään sen. Myös Ross Barkley oli paitsiossa, vaikka vain niukasti.”


“He katsoivat sen videolta ja eivät pitäneet sitä paitsiona. Meidän on vain hyväksyttävä päätös.”

Maali on nähtävissä alta. Täysin yksiselitteinen tuomio ei ole. Maalin tehnyt Emerson ei missään nimessä ole paitsiossa, mutta 1-2 pelaajaa näyttäisi selvästi olevan. Eri asia on sitten se, miten tuomari tulkitsee heidän osallistuneen peliin tilanteessa. Päätöksen tehneen tuomarin mukaan, eivät ilmeisesti osallistuneet ja siitä voidaan sitten olla montaa eri mieltä.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom