Advertisement

Klopp huolissaan Van Dijkin ja Thiagon loukkaantumisista – ”Tilanne ei näytä hyvältä”

Vauhdikas Merseysiden derby ei ollut Jürgen Kloppin ryhmän mieleen. Kyseenalainen VAR-tuomio vei Liverpoolin lisäajan voittomaalin ja Virgil Van Dijk joutui jättämään kentän jo ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana. Hollantilaistopparin polvi vääntyi kontaktitilanteessa Jordan Pickfordin kanssa ikävästi ja vaihtokomennus oli lopulta ainoa mahdollinen ratkaisu.

Klopp paljastikin haastattelussaan olevan erittäin huolissaan Van Dijkin tilanteesta, vaikka selkeää palautumisaikaa ei hollantilaiselle ollut vielä arvioitu. Klopp paljasti myös Thiagon loukkaantuneen Richarlisonin ulosajon aiheuttaneessa taklaustilanteessa. Molemmat pelaajat on lähetetty jatkotutkimuksiin loukkaantumisten takia.

”Kun lähdin kentältä Thiago kertoi minulle, että hän uskoi loukkaantuneensa Richarlisonin ulosajoon johtaneessa tilanteessa.”

”Me tulemme näkemään oliko tuntemus tosi vai ei, mutta jos hänestä tuntui siltä, niin tilanne oli pakko tarkastaa.”

“Van Dijkin tilanne ei näytä hyvältä. Virgil pelasi niin monta ottelua putkeen, mutta nyt hän ei pystynyt jatkamaan ollenkaan, joten tilanne vaikuttaa erittäin pahalta.”

Ottelu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen 2-2-pistejakoon. Evertonin maaleista vastasivat Michael Keane ja Dominic Calvert-Lewin ja vierasjoukkue Liverpoolilta osuivat Sadio Mane sekä Mohamed Salah. Everton on viiden ottelun jälkeen Valioliigan kärkipaikalla tappiottomana. Liverpool on toisena, kolme pistettä paikallisvastustajaa perässä.