Advertisement

Klopp iloitsee tuloksesta vaikka parempaankin on rahkeita – “Monet pelaajat voivat pelata 70-80 prosenttia paremmin”

Liverpool haki tiukkojen vaiheiden jälkeen 0-2 vierasvoiton Selhurst Parkilta Crystal Palacen vieraana. Palace pystyi laittamaan Jürgen Kloppin miehistön hyvin ahtaalle ottelussa. Manageri olikin tyytyväinen tulokseen, mutta pelaajilla on hänen mukaansa rahkeita parempaankin. Klopp jakaa kuitenkin kunniaa myös Palacen loistavasti pelanneelle joukkueelle.

“Ei ole moniakaan joukkueita, jotka pystyvät puolustamaan Andros Towsendia, Wilfried Zahaa, Christian Bentekeä sekä Luka Milivojevicia vastaan. Heillä on todella hyviä pelaajia”, Klopp kertoi Sky Sportsille ottelun päätyttyä.

“He aiheuttivat useita ongelmia pitkillä palloillaan.”


“Me menimme sinne ja autoimme toisiamme välttääksemme suuria ongelmia. Tämä ei ollut nerokas esitys meiltä tänään.”

“Monet pelaajista voivat pelata 70-80 prosenttia paremmin. Se olisi auttanut meitä, mutta teimme kovasti töitä ja se on täysin ok. Olen tyytyväinen esitykseen ja todella tyytyväinen tulokseen.”

Liverpool siirtyi 0-1 johtoon James Milnerin laukomasta rangaistuspotkusta ensimmäisen puoliajan viimeisellä minuutilla. 0-2 maali syntyi lisäajan kolmannella minuutilla Sadio Manen toimesta. Crystal Palace joutui pelaamaan ottelun lopun vajaalla, kun oikea laitapuolustaja Aaron Wan-Bissaka sai suoran punaisen kortin 75. minuutilla.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom