Klopp kehui selkäsaunan saaneen joukkueensa esitystä – ”Paras vieraspelimme Mestarien liigassa kahteen vuoteen”

Lionel Messin tähdittämä Barcelona jyräsi keskiviikko-iltana 3-0 -kotivoittoon Liverpoolia vastaan Mestarien liigan välierien avausosassa.

Liverpool-miehistöllä on edessään todella haastava työ ensi viikolla Anfieldilla pelattavassa toisessa osaottelussa uusiakseen finaalipaikkansa. Kolmen maalin takaa-ajoasemaa ei helpota yhtään se, että merseysidelaisjoukkue jäi Camp Noulla ilman vierasmaalia.

Tappiosta huolimatta Liverpool-manageri Jurgen Klopp oli tyytyväinen joukkueensa peliesitykseen.

”En tiedä, voisimmeko pelata paljoa paremmin. Luulen, että tämä oli paras vieraspelimme Mestarien liigassa – ei ainoastaan tänä vuonna, vaan myös viime kausi mukaanlukien”, Klopp sanoi ottelun jälkeen.

”Kerroin pojille olevani ylpeä siitä miten me pelasimme. Olen todella iloinen siitä, että pystyimme pelaamaan tällaista vastustajaa vastaan tällaista jalkapalloa.

”Loppujen lopuksi se ei kuitenkaan kiinnosta ketään. Luultavasti vain jalkapallonörtit välittävät siitä, koska kyse on lopputuloksesta ja hävisimme pelin 3-0.

”Voin tehdä töitä erittäin hyvin tämän pelin kanssa. Käytän tätä peliä näyttääkseni pojille mikä on mahdollista. Se oli rohkea esitys, joka oli hyvin intohimoinen ja eloisa, monina hetkinä myös luova ja suora.”

Ottelun toisella puoliajalla Camp Noulla nähtiin erikoisuuksia, johon ei olla viime vuosikymmenien aikana totuttu. Liverpool ajoi Barcelonan nurkkaan ja otti ottelussa pallonhallinnan (57.4%), jakoi enemmän syöttöjä (284-217) ja laukoi useammin maalia kohti (4-3).

”Se kuinka aiheutimme heille ongelmia ja kontrolloimme peliä toisella puoliajalla oli mahtavaa”, Klopp lisäsi.

”Tällaista jalkapallo kuitenkin on. Se on maalintekopeli – he tekivät kolme maalia, me emme tehneet yhtään.”